Avís Legal

L’objectiu d’aquest lloc web és oferir informació sobre el programa electoral del grup Impulsem Vilanova de les properes eleccions municipals del 28 de maig de 2023 a Vilanova del Camí.

Aquest Avís Legal regula l’ús del lloc web impulsemvilanovadelcami.cat, d’ara endavant “el Lloc Web”, que és propietat de Jordi Barón, d’ara endavant “el Propietari”. L’accés i l’ús del Lloc Web per part teva implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions establerts en aquest Avís Legal.

Titularitat del lloc web

Nom: Jordi Barón NIF: 47104623W; Adreça postal: C/. Sant Josep, 27 · 08788 · Vilanova del Camí; Correu electrònic: contacto@impulsemvilanovadelcami.cat

Drets de propietat intel·lectual

El Propietari és titular de tots els drets de propietat intel·lectual del Lloc Web, incloent-hi el disseny, els textos, les imatges, els gràfics, els logotips, els codis font i qualsevol altre element que formi part del Lloc Web. Està prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació dels continguts del Lloc Web sense l’autorització expressa del Propietari.

Condicions d’ús del lloc web

Tu, com a usuari, et compromets a utilitzar el Lloc Web de conformitat amb la llei, la moral, els bons costums i l’ordre públic. Així mateix, et compromets a no utilitzar el Lloc Web amb finalitats il·lícites o lesives per als drets i interessos del Propietari o de tercers.

El Propietari no es fa responsable del contingut dels llocs web de tercers als quals es pugui accedir a través d’enllaços des del Lloc Web.

El Propietari es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació i configuració del Lloc Web, així com els continguts i serveis que s’hi ofereixen.

Termes i condicions

L’ús del Lloc Web implica l’acceptació dels termes i condicions establerts en aquest Avís Legal. El Propietari es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense avís previ, els termes i condicions de l’Avís Legal. La modificació dels termes i condicions no afectarà els drets adquirits per tu amb anterioritat a aquesta modificació.

Jurisdicció i llei aplicable

Les controvèrsies que es puguin derivar de l’accés o l’ús del Lloc Web se sotmetran a la jurisdicció dels jutjats i tribunals competents d’acord amb la legislació espanyola.

Aquesta política de privadesa ha estat actualitzada per darrera vegada al maig de 2023

Desplaça cap amunt